– Det er helt utrolig hvor mange som har støttet oss og hjulpet til med å lete etter pappa, sier datter til savnede Ingvald Tjørnhom, Marianne Tjørnhom til Kvinesdal24.

Lørdag var det rundt 150 personer som møtte opp på Knaben.

– Det ble ikke gjort funn og vi fortsetter i morgen. Det er enormt område der oppe og det er fortsatt flere steder vi ikke har vært. Vi vet hvor han hadde planlagt å gå tur. Men hva skjedde så? Har han falt? Har han gått en avstikker? Det er mange ting vi ikke vet, sier Marianne Tjørnhom.

79-åringen har vært savnet siden han ikke kom hjem til avtalt tid søndag 28. oktober. Store letemannskaper har lett etter 79-åringen, uten å ha funnet ham.

– Det sier litt om folk i Kvinesdal, mener jeg, at så mange har stilt opp. Det er ikke bare folk herfra heller. Det er folk fra mange steder som har møtt for å lete sammen med oss. Det setter vi utrolig stor pris på, sier datteren.

Det er også noe av grunnen til at hun har latt seg intervjue av flere medier.

– Vi bruker mediene som informasjonskanal til alle de som har støttet oss i saken. Mediene er en måte å nå ut til mange på, sier hun.

Søndag blir det gjennomført nye søk på Knaben. Marianne Tjørnhom inviterer alle som har mulighet til å stille opp.

– Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa for å få ro. Finner vi ham ikke, vil vi alltid gå rundt på Knaben og lete når vi går tur. For oss er dette som et mareritt.

– Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa før snøen kommer, legger hun til.