Kvinesdal kommune har godtkjent søknadene både om å endre styrer/innehaver av serveringsbevillingen samt styrer og stedfortreder for skjenkebevillingen på Poniti’s Pizza i Kvinesdal.

Begge søknadene ble mottatt 29. november og svarbrevet signert servicekonsulent Kari Modal Bruli ble sendt 4. desember. 10 dager senere ble det arrangert åpningsfest for «nye» Ponti’s Pizza.

Det er Matija Domjanovic som har overtatt som sjef for restauranten. Med seg som stedfortreder for skjenkebevillingen har han Mustafa Mustafa, som er samme mann som han overtar driften etter. Dette fordi Mustafa er blitt engasjert i Piri Piri i Lyngdal. Både styrer og stedfortreder har bestått kunnskapsprøve om alkohollovgivningen, ifølge søknadssvaret.

Domjanovic, som har bakgrunn fra blant annet Bekkereinan, har opplyst i et intervju med avisen Agder at han ikke kommer til å satse like mye på pizza som det er gjort tidligere på restauranten. Det kommer også frem på Facebook-siden, der han informerer om ulike retter og nyheter. Her kan vi lese at det blant annet satses på hjemmebakte kaker, hjemmelagde hamburgere, pannekaker med ost og skinke og Ćevapi eller ćevapčići.

– En grillrett av oppmalt kjøtt og som finnes hovedsakelig på Balkan. Kjøttet er formet som pølser, men kommer uten tarm, opplyses det siden.