– Rebecca Årli Hunsbedt og Emil Jerstad Grunnvåg ble vinnere av 10.000 kroner hver. Samtidig vant Magnus Egenes Norway Rock Festivalpass 2019. Vi gratulerer dem alle! Neste periode går frem til 14. februar 2019, og vi håper på nok en god periode, skriver initiativtaker Einar Haugland i en pressemelding.

Prosjektet «Be Careful» ble opprettet som et trafikksikkerhetstiltak i Kvinesdal i mars 2017 etter flere uønskede episoder i trafikken blant unge sjåfører. Dersom ingen mellom 16 og fylte 21 år, bosatt i Kvinesdal, får førerkort beslaglagt, kjører uten førerkort, kjører i ruspåvirket tilstand, beviselig fart/rus ved ulykker, eller på annen måte grovt overtreder trafikkreglene, vil alle ungdommer som liker Be Careful-siden på Facebook i den nevnte kategorien være med i trekningen av to premier av 10.000 kroner, samt andre premier. Om noen blir tatt i perioden, vil trekningen utsettes med to måneder fra den gjeldende datoen.

– Når ungdommen seg imellom sier til hverandre at det ikke bare er det dumt å kjøre fort, at det koster mye penger i forbindelse med boten, kan bli fratatt «lappen», og at man kan skade hverandre, og så videre, men at man også utsetter trekningen, så er dette noe som kan påvirke ungdommen positivt til at man tenker seg litt ekstra om når man setter seg bak rattet, skriver Haugland videre.