Selskapet har både søkt om skjenkebevilling for øl, cider og vin i eget skjenkeområde, samt salgsbevilling for alkohol i gruppe 1 for en dagligvarebutikk på campingplassen som etableres på Øyesletta under festivalen.

Kvinesdal kommune har nå innvilget begge søknadene.

Lensmannen i Kvinesdal har uttalt seg til skjenkesøknaden og har ikke hatt merknader ut over at det er en forutsetning at det totale vaktholdet og sikkerhetsopplegget rundt festivalen blir godt nok dimensjonert.

– Vi vet foreløpig ikke hvor stor festivalen blir, og hvordan rammene rundt vakthold/ sikkerhet blir lagt opp. Når det er sagt har jeg ingen grunn til å tro at dette ikke vil bli godt nok ivaretatt, skriver lensmannen i sin uttalelse.

Skjenkeløyvet er gitt til kl. 02.00 fra torsdag 5. til lørdag 7. juli. Dokumentasjon på skjenket volum alkohol skal sendes kommunen innen en måned etter festivalen. Bevillingsgebyret skal beregnes ut fra det.

Salgsbevillingen er det Sigurd Bruhjell som skal være styrer for. Han har godkjenkt salg- og skjenkeprøve og er nå godkjent som styrer av kommunen. Det er ikke søkt om stedfortreder på grunn av butikkens størrelse og varighet.

Kommunen henstiller til at det ikke selges glassflasker i butikken på Øyesletta.