– Ja, det stemmer at vi ønsker å åpne en fotballpub for Liverpool-fans. Det blir, forutsatt at vi får tommel opp fra kommunen, en pub som skal være åpen for Liverbirds-medlemmer. Det blir ikke en fotballpub for Ola Nordmann, sier initiativtaker og Liverpool-supporter Geir Inge Sirnes over telefon fra Rhodos.

Sirnes har ordnet lokaler like ved Byggvell i Industrigata i Kvinesdal.

– I stedet for at vi leier og tar i bruk et «lukket» lokal og at folk tar med seg medbrakt mat og drikke, ønsker vi å ta det et steg opp og få servering- og skjenkebevilling på plass. Det blir ikke noe stor matservering, men kanskje pølse og andre lette matretter, sier han.

Fotballpuben skal i utgangspunktet åpnes før Liverpool-kamp og stenges igjen kort tid etter kamp. Ifølge Sirnes er interessen stor i Kvinesdal for laget som topper Premier League-tabellen med full pott etter seks kamper.

– I dag har vi 268 medlemmer i Liverbirds Kvinesdal og tallet stiger og stiger. Vi er også grasrotmottakere hos Norsk Tipping. Interessen vil alltid være stor for Liverpool, sier Sirnes.

Om kommunestyret i Kvinesdal gir nødvendige bevillinger, vil Sirnes åpne puben 20. oktober når Liverpool møter Manchester United.

– Da vil det komme mye folk, det er jeg sikker på. Det er Liverpool og Manchester United som er de to store lagene her i bygda, sier han.