FFK-kapteinen trener med Kvinesdal, men har ikke helt bestemt seg for hvor han spiller i 2020-sesongen.

– Jeg bestemmer meg til helgen, sier Liland, som scoret to av Kvinesdals mål.

Spillende hjelpetrener Thomas Gilbertson er godt fornøyd med sitt lag.

– Det var veldig bra første 20 minutter med mange fine angrep. Totalt sett mye bra å bygge videre på, sier Gilbertson, som mener Asle Liland var banens beste sammen med Anders Haukland.

FLIK-trener KIm Jørpeland legger ikke skjul på at gjestene fra Kvinesdal vant fortjent.

– Vi gav den tre enkle mål i 2. omgang, men de var klart bedre enn oss. For oss passet det dårlig å møte et så «toppet» Kvinesdal-lag på en dag da vi fikk mange forfall, sier Jørpeland.

Gjestene fra Kvinesdal tok kommandoen og ledet 2-0 før kvarteret var spilt etter mål av Rolf Eikeland og Ulrik Svindland. Kvindølene øket også til 3-0 ved Marcus Reiersen, før hjemmelaget våknet og reduserte to ganger etter scoringer av veteranene Kim Andre Lauritsen og Karl Rødseth.

I 2. omgang rant scoringene inn jevnt og trutt. Først Thomas Gilbertson på straffe, og så Asle Liland, Steffan Klungland, Asle Liland igjen og til slutt innbytter Lewi Brandser til 8–2.

FLIK startet med dette laget: Sindre Flåto, Elias Johnsen, Sindre Meringdal, Stian Tønnessen, Joachim Andreassen, Karl Rødseth, Bjørn Markus Johnsen, Mathias Haaland-Jensen, Morten Bråthen, Kim Andre Lauritsen, Marius Kjørrefjord. Innbyttere: Srdan Peselj, Karl Mathingsdal, Ivan Jovic, Thomas Skeibrok, Samal Jafer.

FLIK spilte uten Sander Lundegaard, Lars Gabrielsen, Lars Mathingsdal, Kim Roger Marøy, Armin Colic og Aksel Vågsvold.

Kvinesdal startet med dette laget: Jonas Gurgen, Erik Røgenes, Thomas Gilbertson, Arne Røyland, Anders Haukland, Truls Risnes, Rolf Eikeland, Ulrik Svindland, Steffan Klungland, Marcus Reiersen, Asle Liland. Innbyttere: Nicolai Nilsen, Kemal Trtak, Håvard Ege, Thomas Mygstu, Lewi Brandser.

Keeper Jonas Gurgen og sideback Anders Haukland har kommet fra Flekkefjord. Fredrik Abrahamsen, som også har kommet fra FFK, er skadet og spilte ikke.

– Vi har fem spillere i Stavanger og tre på kretstrening. Totalt manglet 11 spillere, som alle er aktuelle for en første 11-er, sier Thomas Gilbertson.