BDO utvider med avdelinger i Kvinesdal og Flekkefjord. Selskapet tilbyr tjenester innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester.

– Vi er opptatt av å ha en unik nærhet til og forståelse for det lokale nærings- og samfunnsliv som vi er en del av, heter det i en pressemelding.

Karl Tron Skarpenes tror overgangen til BDO blir bra både for virksomheten og for kundene. Foto: Privat

Tilstede i hele regionen

BDO i Adger og Rogaland har i dag 13 kontorer fra Stord i nord til Arendal i sør. I Lister har BDO allerede avdelinger i Lyngdal, Farsund og på Tonstad.

Økonomirådgivning AS i Flekkefjord ble startet opp av Karl Tron Skarpenes og Nils Olav Bjørgum Nilsen i 1996. Merkantil Service AS ble etablert i 1985. Skarpenes og Nilsen overtok selskapet for rundt et år siden. De ansatte i selskapene blir med videre til BDO. De tekniske løsningene skiftes ut, ellers fortsetter alt omtrent som før. Det tror daglig leder i Merkantil Service og styreleder i Økonomirådgivning Karl Tron Skarpenes blir bra.

– BDO er kanskje den fremste på tekniske løsninger i Norge. Programmet Merkantil Service har benyttet går dessuten ut i slutten av året, så vi måtte ha byttet uansett.

Stein Rhoar Juul synes Lister er en spennende region. Foto: Privat

Vil styrke posisjonen

Partner i BDO Stein Rhoar Juul forklarer at det er viktig for dem å være til stede i lokalsamfunnene. Selv har han familie i Farsund, og er godt kjent med regionen.

– Vi synes det er en spennende region, og det er derfor viktig for oss å styrke posisjonen vår her.

Han forteller videre at de i forkant har fulgt med på Økonomirådgivning.

– Inntrykket vi fikk er at det er flinke folk med god kompetanse. I tillegg har de en sterk markedsposisjon i Flekkefjord og omegn. Ettersom eierne kjøpte opp to tredjedeler av Merkantil Service, var det også naturlig å inkludere det selskapet.