– Det er deilig. Når jeg ikke hadde scoret noe tidligere, så var det på tide. Jeg har virkelig savnet det å score. Det er alltid noe ekstra å score i et lokaloppgjør mot Farsund, men jeg håper det kommer flere mål fremover, sier Hansen.

Marcus Reiersen sende Kvinesdal i ledelsen allerede etter et minutt, et resultat som stod seg til pause. I 2. omgang utlignet Kim Andre Lauritsen for FIL allerede etter tre minutter, men like etter svarte Kvinesdal med å gå opp i en 2–1-ledelse ved Ulrik Svindland.. Kvarteret før slutt punkterte Steffan Klungland kampen med sin 3–1-scoring før Christoffer Hansen sørget for 4–1 og 5–1 til Kvinesdal.

– Vi hadde igrunnen god kontroll på kampen, spesielt i 2. omgang hvor vi overkjører dem. Selv om vi ikke var helt påskrudd de første minuttene (Hvor Farsund utlignet, journ. anm), men så scorer vi igjen rett etterpå, så det var aldri noe tvil om hvem som skulle dra hjem denne seieren, sier Hansen.

Se kampen i opptak her.

Christoffer Hansen og Kvinesdal tok en viktig seier i Alcoaparken lørdag ettermiddag. Foto: Olav Hoel

– Betyr veldig mye

– Hva er det denne seieren betyr for dere?

– Det betyr veldig mye. Det er alltid deilig å vinne lokaloppgjør, og nå har vi to seirer på rad, noe som gjør at selvtilliten er på topp. Vi har også scoret mye med åtte mål på to kamper, noe som også er deilig, sier Hansen.

Også trener Steinar Bjørnstøl var godt fornøyd etterkampen.

– Dette føles fantastisk. Guttene gjør en formidabel innsats. Selv om jeg hadde forventet at vi skulle vinne denne kampen, så hadde jeg ikke forventet en 5–1-seier. Resultatet er kanskje litt i overkant, selv om det var en fortjent seier. Samtidig må jeg få skryte av Erik Bauge, som spilte til en 10-er på børsen, sier Bjørnstøl.

Kvinesdal-trener Steinar Bjørnstøl kunne glise bredt etter 5–1-seier mot FIL og tre nye poeng inn på konto. Foto: Olav Hoel

Samtidig rakk han å bli litt nervøs da Kim Andre Lauritsen utlignet for hjemmelaget like etter pause.

– Det var vel deres første sjanse i kampen, og et genialt mål av Lauritsen. Dette var et mål som kunne gitt dem ny energi, så heldigvis for oss tok vi ledelsen igjen like etter, sier Bjørnstøl.

Kvinesdal-spillerne kunne juble for fem scoringer i Alcoaparken lørdag. Foto: Olav Hoel
En av mange dueller i lørdagens lokaloppgjør. Foto: Olav Hoel
Marcus Reiersen sendte Kvinesdal i ledelsen allerede etter et minutt. Foto: Olav Hoel
Rolf Eikeland kjempet godt for Kvinesdal, men ble utvist på tampen etter to gule kort. Foto: Olav Hoel
Karl Rødseth og FIL fikk det tøft mot Ulrik Svindland og Kvinesdal i lørdagens lokaloppgjør. Foto: Olav Hoel
Lokaloppgjøret ble sendt direkte på Lister24 med Tommy Årsland som kommentator og Fredrik Hauan på kamera. Foto: Olav Hoel