Styret i Hamrebakkene grendeutvalg har henvendt seg til Kvinesdal kommune angående vedlikehold av myra i Hamrebakkene og lys fra krysset Hamreveien - Botnåsveien og inn til rundkjøringen.

– Vi lurer på hvem som har ansvaret for vedlikehold av doktorbakken, ballbingen, lekeplassen og området rundt? Dette området er kommunalt, skriver styret i brevet signert Rolf Kristoffersen (leder), Anita F. Røynestad, Nina Pedersen, Tina T. Pedersen, Børge Haugseth og May Britt Ditlefsen.

Ikke lekeplasser

De viser til at Roald Sindland har slått i gresset i området ved hjelp av en tohjuling han har fått låne av kommunen.

– I tillegg bruker han sin egen slåmaskin for å slå langs gangveien og området rundt lekeplassen. Grendeutvalget har kjøpt inn en kantslåer som Roald bruker til å slå området, skriver de i brevet.

Ifølge grendeutvalget slår kommunen gresset i hele området maks en gang i året, og det er etter at de har etterspurt dette.

– Vi spurte han som pleier å slå området om han kunne komme flere ganger, men han hadde fått beskjed om at de ikke skulle slå lekeplasser, skriver de.

I tillegg bruker han sin egen slåmaskin for å slå langs gangveien og området rundt lekeplassen

Stille siden 2013

I tillegg purrer de på gatelys.

– Styret sendte brev til kommunen angående gatelys 31. januar 2013, og fikk svar om at dette var oppe i driftsutvalget 27. februar samme år og at de skulle søke fylkeskommunen om at det skulle settes opp bussbu i krysset Hamreveien og Vangen, og at det skulle settes opp lys inn til rundkjøringen. Etter dette så har vi ikke hørt ett eneste ord om dette. Hvordan ligger dette an? avslutter styret i brevet til kommunen.

Etter dette så har vi ikke hørt ett eneste ord om dette. Hvordan ligger dette an?