Ifølge et utsendt presseskriv er den folkelige Fredrikstad-fyren kapabel til å fyre opp enhver fest - og gjøre hverdagen festlig.

Hele 150 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten. Det drøye tallet inkluderer samarbeidene med Erik og Kriss på «Pusterom» og Marcus og Martinus på «Elektrisk». Sistnevnte er den mest spilte norskspråklige sangen noensinne på både Spotify og YouTube.

Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og har spilt på VG-showene flere ganger.

Når 28-åringen fra Fredrikstad ikke er på TV, fest eller i studio og jobber med sine neste sanger, lager og skriver han musikk for andre artister. For eksempel har Madcon produsert av Katastrofe blitt lansert internasjonalt.

Resten av tiden er han på reisefot. I fjor hadde Østfold-helten over 70 konserter i hele landet. Og han spiller også mye i Sverige. Blant annet samlet han stinn brakke - tusen mennesker - på en konsert i Örebro.

– Selv om fylle har roet seg litt, i hvert fall sånn tekstmessig, så passer konsertene mine best for ungdom og unge voksne på afterski og «bøgdefester», uttaler Katastrofe selv i pressemeldingen.