Mandag samlet bandet bestående av Kjell Elvis, Jan Egil Omdal og Steven Kvinlaug med flere, seg på Utsikten for storøving, før første konsert som er allerede torsdag i Bjerkreim.

De lokale sangerne og musikerne vil i år, som de siste ni årene, invitere publikum til en god førjulskonsert i kirkene på Bjerkreim, Evje, Hægebostad, Kvinesdal og Karlsbu.

KONSERTEN er i samarbeid med Hvite Lilje, og under konserten vil det bli mulighet for å støtte denne stiftelsen, enten ved å kjøpe produkter som skjerf eller cd'er, eller ved å gi egne gaver. Det blir også en konkurranse der du kan vinne signert samleobjekt. Pengene går til å bygge to nye barnelandsbyer i Burma.

– Takket være våre artister og pyntere som stiller opp gratis, så kan vi invitere folk til gratis julekonsert. Det syns jeg er enestående. Og det er vi veldig happy for at vi kan gjøre, sier Jan Egil Omdal med et stort smil.

COMING HOME for Christmas er en to timers lang gratiskonsert.

– Vi får veldig mange tilbakemeldinger om at vi er de beste julekonsertene folk er på, sier Jan Egil Omdal.

Vi får veldig mange tilbakemeldinger om at vi er de beste julekonsertene folk er på.

Han mener det er på grunn av sangerne og musikernes avslappende og gode tone med salen, som får folk til å høre seg hjemme.

Konserten starter med godeste Kjell Elvis, som synger «I'll be home for Christmas» og «Blue Christmas», etterfulgt av Jan Egil Omdal. Senere i programmet, synger også Steven og Cindy Kvinlaug, Arly Karlsen, Bjørn Wikøren, Ove Frøytlog, Jorun Rødland og Kine Omland andre fantastiske julesanger.

MELLOM opptredene blir det tatt opp temaer som den lokale artistgjengen forbinder med jul, blant annet lukter og smaker. De bringer også opp temaer som at alle veier er en omvei hjem, stemning, spill og gøy. Det de har størst fokus på er juleevangeliet, og de som feirer julen for første gang uten en person de har mistet.

Under hele konserten vil du få et innblikk i alle artistene sine særpreg og personligheter, mens de synger vakre gode gamle og gode nye julesanger. Det er nettopp deres særpreg som skaper moro, og man blir virkelig revet med på allsang, og det blir skapt julestemning.

Hele konserten avsluttes med gjengen sin signaturlåt «I'm Driving Home for Christmas». Og det blir også mulighet for å snakke med artistene.

Dette er en konsert som garanterer julestemning, og som du virkelig ikke vil gå glipp av!