Lørdag var det rundt 150 personer som møtte opp på Knaben, mens på søndag var det rundt 70.

– Folk er helt enestående. Vi setter så utrolig stor pris på all støtte vi har fått. Jeg har nesten ikke ord, sier datter til savnede Ingvald Tjørnhom, Marianne Tjørnhom til Kvinesdal24.

I helgens søk ble det benyttet helikopter - både til å frakte personene som bidro i leteaksjonen til nye søksområder og til helikoptersøk. Det er store områder som har blitt dekket.

– Det er krevende. Fordi selv om vi har vært på store områder kan vi jo ikke utelukke at noen har vært i nærheten uten å vite det, sier datteren.

Helikoptersøket som ble gjennomført i helgen kom i stand som følge av en innsamlingsaksjon.

– Vi hadde virkelig håpet at vi skulle finne pappa denne helgen. Nå må vi sette oss ned og se på hva vi skal gjøre videre, sier datteren.

79 år gamle Ingvald Tjørnhom har vært savnet siden han ikke kom hjem til avtalt tid søndag 28. oktober. Politiet gikk tre dager senere ut med at de ikke lenger tror den savnede er i live. Som følge av tiden som hadde gått og værforholdene.

– Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa for å få ro. Finner vi ham ikke, vil vi alltid gå rundt på Knaben og lete når vi går tur. For oss er dette som et mareritt, sa datteren lørdag.

– Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa før snøen kommer, fortsatte hun.