Nå kommer Klatremus og alle vennene hans til Kvinesdal! Thorbjørn Egners klassiske historie er udødelig og blitt en viktig del av barnekulturen i Norge. For den oppvoksende slekt er den et must å oppleve.

ALLE i Hakkebakkeskogen er ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med.

Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus!

De dobbeltpeprede pepperkakene til Bakergutten er trolig for sterke også i Kvinesdal kulturhus onsdag. Foto: Pressefoto

Forhåpentligvis kan det lokale publikum kanskje feire Bamsens fødselsdag sammen med besetningen og alle dyrene til slutt?

– Vi i Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon. «Dyrene i Hakkebakkeskogen» har spilt for over 50.000 begeistrede barn, siden høsten 2015, forteller daglig leder Marius Podolski i Victoria Productions.

Vi i Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon.

Bestemor Skogmus i kjent positur. Onsdag 6. mars flyr hun med paraplyen sin i Kvinesdal kulturhus. Foto: Pressefoto

FORESTILLINGEN «Dyrene i Hakkebakkeskogen» varer i cirka en time og 45 minutter inkludert pause.

På scenen finner vi Frank Ole Sætrang som Mikkel Rev og ekornunge, Benedicte Søreng som Klatremus og ekornunge, Cecilie Marjatta Välinen som Morten Skogmus, Bakergutt og kona på gården, Anne Cecilie Ukkelberg som Bjørnemor, Stabbursmus og Petter Pinnsvin, Lina Kristin Berg som Bestemor Skogmus og Brumlemann, Gorm Jenseg som Bamsefar, Bakermester Harepus og mannen på gården.

Forestillingen er regissert av Bjørn Sæter. Han har med seg et kunstnerisk team bestående av scenograf Per Olav Austdahl, kostymeansvarlig Marianne Forsberg, Per Chr. Drevholt som har laget de musikalske arrangementene og lysdesigner Trygve Andersen.

Forestillingen settes også opp i Lyngdal kulturhus torsdag 7. mars.