Det skriver familien til savnede Ingvald Tjørnhom, som forsvant etter en tur på Knaben søndag 28. oktober på veggen til gruppen «Leteaksjon etter Ingvald Tjørnhom» på Facebook.

Omlag 1.800 personer er medlemmer av Facebook-gruppen, der blant annet søk etter den savnede 79-åringen er organisert.

Lokalbefolkningen har stilt villig opp for å delta i letingen. Foto: Cecilie Nilsen

– Kjære alle følgere! På tross av 6 ukers iherdig innsats fra politi, frivillige og firbente har vi dessverre Ikke lykkes i å finne pappa, innleder familien meldingen.

Ikke forsvarlig

De opplyser at det er brukt helikopter, fly, droner og dykkere i søket. I tillegg har lokalsamfunnet stilt mannsterke opp ved flere anledninger for å lete.

– Vinteren har nå meldt sin ankomst for fullt og det er verken mulig eller forsvarlig å fortsette søkene slik vi har gjort til nå, heter det fra familien.

Vinteren har nå meldt sin ankomst for fullt og det er verken mulig eller forsvarlig å fortsette søkene slik vi har gjort til nå

– Men, vi har fremdeles tro på at pappa skal bli funnet og kommer til å trappe opp igjen leitinga for fullt til våren, legger de til.

I mellomtiden fortsetter planleggingen av søk. Det jobbes blant annet med å opprette kontakt i forhold til spesialiserte hunder og dykkere med tanke på nye søk til våren.

– Når snøen nå har lagt seg vil sporsnø forhåpentligvis bli aktuelt, skriver familien.

Ingvald Tjørnhom minnes i Kvinesdal kirke 18. desember. Foto: Tom Arild Støle

Minnestund

Det blir holdt minnegudstjeneste for Ingvald Tjørnhom i Kvinesdal kirke tirsdag 18. desember med påfølgende sosialt samvær på menighetssenteret etterpå.

– Vi håper så mange som mulig vil komme, heter det fra familien, som enda en gang benytter anledningen til å takke alle som har bidratt i letingen.

– Vi vil nok en gang takke alle som har bidratt på den ene eller andre måten. Takk for all omsorg og støtte vi har fått i denne vonde tiden. Det har gitt oss styrke til holde på.

Takk for all omsorg og støtte vi har fått i denne vonde tiden. Det har gitt oss styrke til holde på.