I løpet av lørdag kveld/natt til søndag fikk politiet i Agder melding om to slagsmål i Farsund sentrum.

Den første meldingen kom klokken 23:10 sent lørdag kveld da det skal ha vært et slagsmål mellom to personer.

- En mann er påført noen skader som følges opp på legevakt. Politiet har vært på stedet og undersøkt hva som har skjedd. Opprettes sak på forholdet, skriver politiet i Agder på X/Twitter.

Operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt opplyser til Lister24 søndag morgen at at en person her skal ha fått slag i ansiktet ved gatekjøkkenet Lille Farsund.

- Vi har vært i kontakt med den fornærmede, og det er ikke så lett å vite konkret hva som har skjedd og hvem som har gjort hva. Det kan virke som det muligens er flere personer som er involvert. Den fornærmede ble i hvert fall levert på legevakten, og patruljen opprettet sak på forholdet, sier Eide.

Klokken 03:14 natt til søndag fikk politiet i Agder melding om at det har vært et nytt slagsmål i Farsund sentrum.

- Politiet har vært på stedet. Ikke meldt om noe alvorlig personskade. En part oppsøker mulig legevakt. Partene vurderer å anmelde forholdet, skriver politiet i Agder på X/Twitter.

Ifølge operasjonsleder Eide skal melderen ha kontaktet politiet mens han løp fra noen som skulle ta han.

- Han skal ha blitt slått et antall ganger av en navngitt person. Klokken 03:27 kom patruljen i kontakt med han like utenfor sentrum, og det skal ikke være noe alvorlig skade. Han ble likevel kjørt til legevakt for en sjekk, sier Eide.