Snider er årets headliner for rockefestivalen og topper listen over de siste bandslippene som ble offentliggjort fredag fra festivalledelsen.

DEE SNIDER er en vandrende rockehistorie på to bein. Han er kanskje mest kjent som den karismatiske frontfiguren i Twisted Sister, men der andre legender svinner inn i historiebøkenes glemsel (og ender opp i billighylla på CD-utsalg), så ser det ut til at Dee Snider øker både talentet, energien og antall prosjekter i takt med årene han samler under glam-beltet sitt.

Fra han ble født i 1955 i New York har han, i tillegg til å fronte Twisted Sister, hatt suksess som skribent, voice actor, skuespiller, radiovert, TV-personlighet og soloartist. I 2018 slapp han sitt siste soloalbum, og denne karen er ikke beskjeden når det kommer til hvem han velger å samarbeide med.

Opptrer på Øyesletta i sommer: Twisted Sister-legenden Dee Snider. Foto: Pressebilde

Albumet «For the love of metal» er produsert av Hatebreed-vokalist Jamey Jasta og har gjesteopptredener fra blant annet Howard Jones (tidligere Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb of God), Alissa White-Gluz (fra Arch Enemy, som for øvrig også gjester festivalen i år), Jowl Grind og Nick Bellmore (Toxic Holocaust) og Charlie Bellmore (Kingdom of Sorrow).

– Så med nytt låtmateriale i kofferten tar den sagnomsuste mr. Snider turen over dammen fra rockegigantenes glitrende sfærer for å stille opp på Norges egen Woodstock-festival i Kvinesdal i det herrens år 2019. Gjør deg klar for en magisk konsert med det beste av Twisted Sisters Live ispedd helt nytt solomateriale. Vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet og rydde plass i kalenderen, heter det i en pressemelding fra Norway Rock.

Gjør deg klar for en magisk konsert med det beste av Twisted Sisters Live ispedd helt nytt solomateriale.

Det norske rock'n'roll-bandet Come Taste The Band spiller med Doogie White på Øyesletta i sommer. Foto: Pressebilde
Danske D-A-D får æren av å være første headlinere som åpner festivalen på storscenen kick-off-dagen torsdag 11. juli. Foto: Pressebilde

FREDAGENS bandslipp inneholder også andre spennende navn.

2019 blir det første året festivalen på Øyesletta kjører headlinere alle tre dagene på Main Stage. Danske D-A-D får æren av å være første headlinere som åpner festivalen på storscenen kick-off-dagen torsdag 11. juli.

– Bandet slipper nytt album til våren og spiller høyoktan hardrock. Det er ikke uten grunn de blir sett på som festivalfavoritter! Dette er en samkjørt gjeng som vet å levere – de har spilt sammen i over tretti år med kun én utskiftning i line-up, skriver Norway Rock i pressemeldingen.

Norske Come Taste The Band med Doogie White skal også levere hardrock på Øye-sletta. Det samme skal Hard Luck Street - også de nordmenn som leverer rock'n'roll av ypperste kvalitet.

Lokalt alibi på Øyesletta: Luxus Leverpostei. Foto: PRESSEBILDE
Lokalt alibi på Øyesletta: Sassy Krimspri. Foto: Erik Furulund

DE LOKALE alibiene er også sikret gjennom blant annet evigunge Luxus Leverpostei som skal sørge for både allsang og topp stemning i hjembygdas store rockefestival.

Stemning blir det helt sikkert også når Sassy Kraimspri, som har to lyngdøler og en farsundsmann i rekkene, spiller opp med musikken som som beskrives som en «deilig blanding av grunge, pop, stoner og punk».

Festivalens egen Kelly Aamodt tar med seg AC/DC-tributebandet sitt Heatseekers tilbake til Øyesletta i sommer og vil garantert skape stemning med det. Og på toppen av det hele skal rockelegendene i Thin Lizzy hylles av tributebandet Finn Lizzy - bestående av fem gutter fra Sandnes i Rogaland.

Klare for Øyesletta igjen: Heatseekers. Foto: Pressebilde