Sverre T. Røiseland håper han en dag blir landslagstrener for elitelaget i skiskyting.

– Hva savner du mest med Kvinesdal?

– Jeg savner mest Røiseland og familie. Det å være hjemme på gården og kunne gå rett ut døra i kjent natur. Det er alltid noe å finne på enten praktisk arbeid, jakt eller en skitur på heia. Jeg savner også å kunne være sammen med venner, familie og de to onkelbarna jeg har! Og selvfølgelig den gode, varme gode sommeren!

– Og hva savner du minst?

– Regnet. Det å ikke ha en stabil og kald vinter. På Lillehammer har vi stabilt vær med snø hele vinteren!

– Hva er du mest opptatt av for tiden?

– Jeg er mest opptatt i skiskyting. Jeg jobber daglig som trener for Norges skiskytterforbund og reiser mye. Når jeg er hjemme og har fri, følger jeg opp samboeren min med trening. Så skiskyting er en stor del av livet mitt, men det er alltid tid til noen turer hjem til Kvinesdal for å treffe på familie og venner!

– Hva skulle du gjerne hatt en robot til?

– Absolutt hjemmearbeid som vasking av hus og klær!

– Hvilket reality-show hadde du valgt hvis du måtte delta i et?

– Ja, si det. Tror det måtte blitt 71 grader nord. Da får du opplevd mye kult av hva norsk natur!

– Hva er det dårligste kjøpet du har gjort?

– En kajakk. Den har vært brukt én gang på åtte år. Den henger hjemme på låven på Røiseland! Jeg håper jeg en dag for brukt for den!

– Hva gjør du når du skal koble av?

– Være alene hjemme og ikke gjøre noe. Med mye reising og mange folk rundt meg store deler, så er det å være alene topp. Enten ta en tur i skogen på jakt, trening eller bare ligge på sofaen hjemme å ikke gjøre noe.

– Hva er det første du tenker på når du våkner?

– Hvordan været er og hvem som skal lage havregrøten til frokost!

– Hvor ser du deg selv om ti år?

– Det er ett vanskelig spørsmål. Jeg liker veldig bra det livet jeg har nå og håper å jobbe som trener i mange år til. Men jeg håper en dag å kunne bli landslagstrener for elitelaget i skiskyting. Det blir nok at vi flytter sørover en dag i fremtiden litt nærmere familie. Hvor det blir er ikke sikkert, men en plass på Sørlandet blir det nok. Så har jeg stiftet egen familie og bygd drømmehuset!