Torsdag kveld fikk politiet inn en melding om en knivepisode i Lyngdal.

En krangel mellom to jenter på henholdsvis 20 og 17 år skal ha endt med at sistnevnte påførte 20-åringen et risp i armen, sannsynligvis med en tapetkniv, ifølge politiet.

– Den mistenkte jenta var en stund i drift og bevæpnede politipatruljer søkte etter henne, skriver politiet på Twitter.

Politiet fikk etterhvert kontroll på de to involverte og skal avhøre begge parter for å finne ut av bakgrunnen for krangelen og hva som har skjedd, ifølge operasjonssentralen på Twitter.

Lister har flere ganger forsøkt å få kontakt med operasjonsleder Atle Loven for kommentar i saken. Til Fædrelandsvennen sier Loven følgende:

– Vi vet ikke på hvilken måte de to jentene kjenner hverandre. Om de er lokale eller ikke kan jeg heller ikke svare på, sier Loven.

Operasjonslederen sier også at rispet som jenta er påført ikke skal være dypt.

Etterforskningsleder Kjell Arne Sanddal ved Farsund og Lyngdal lensmannskontor opplyser at de er i gang med avhør av de involverte.

– Det er heldigvis kun snakk om små skader. Vi er i gang med etterforskningen, men har ikke fått avhørt alle involverte, sier Sanddal.

– Er jentene lokale?

– Den ene jenta er lokal, mens den andre er fra et annet sted på Sørlandet, sier Sanddal, som ikke kan kommentere relasjonen jentene imellom ytterligere.