Den tyske dancegruppen ItaloBrothers har YouTube-hits med opp mot 70 millioner visninger. Fredag spiller de på Harvest Bar i Kvinesdal.
Den tyske dancegruppen ItaloBrothers har YouTube-hits med opp mot 70 millioner visninger. Fredag spiller de på Harvest Bar i Kvinesdal.

Det er imidlertid ikke første gang den tyske supergruppen gjester Lister-regionen. I 2014 og 2015 spilte ItaloBrothers for fulle hus og til stormende jubel på nattklubben Uptown i Farsund. Den gang uttalte daglig leder Terje Ousdal at dancegruppen var «de største musikkartister som noen gang har satt sine bein i Farsund»:

– Det var da voldsomt, kommenterer innehaver av Harvest Bar, Terje Galdal, når han får den uttalelsen referert.

– Men jeg vet at de er populære - det ser jeg på nettet, legger han raskt til.

FREDAGENS konsert med ItaloBrothers var ikke planlagt. Det var noe som «kom rekende på ei fjøl».

– Dette har kommet litt brått på meg. Vi hadde ikke tenkt å hatt de, men fikk en henvendelse om at de var forbi og om vi kunne tenke oss å ha en konsert med dem. Det er jo kjente folk, så derfor heiv vi oss på, sier Galdal.

Det er jo kjente folk, så derfor heiv vi oss på.

«Stamp on the ground» er en av duoens hits.

Han måtte gå noen runder med seg selv før bookingen ble gjort. For en konsert kunne komme i konflikt med de populære karaoke-kveldene på utestedet på Åmodt i Kvinesdal.

– Vi ville ikke ødelegge fredagskvelden med karaoke som vi har klart å skapt den siste tiden. Men nå åpner vi med karaoke før ItaloBrothers overtar. Da får publikum i pose og sekk, sier Terje Galdal.

ITALOBROTHERS har en hovedmålgruppe blant unge mennesker mellom 18 og 26 år. De har produsert en mengde hits. Gruppen er dessuten kjent for å ha et bra sceneshow.

Trioen fra Nordhorn i Tyskland består av sangeren Matthias «Matze» Metten, DJ-en Zacharias «Zac McCrack/ Zachi» Adrian og produsent Christian Müller, som også er kjent under navnet Kristian Sandberg.

ItaloBrothers er også kjent for sine New Voc-mixes hvor de mikser lyden, men der Matze også legger på en ny stemme.

GRUPPENS største hits er «Stamp On The Ground», som er sett 69 millioner ganger på YouTube. Men også «Boom» og «My Life is a Party» er skikkelige landeplager.

Dette er musikk som er spesiallaget for fester og konserter der ingrediensene er fest og moro. Debutalbumet «Stamp» ble gitt ut i 2010.

Gruppen, som har holdt det gående siden 2005, har hovedsaklig hatt suksess i Skandinavia og land i SentralEuropa, men de har også turnert i Øst-Europa.

– Hvordan har responsen vært i bygda etter at denne bookingen ble kjent?

– Det har vært bra aktivitet på Facebook, for å si det sånn, sier Terje Galdal.

Bandet Rød Mix fra Birkeland i Aust-Agder spiller opp på Harvest Bar i Kvinesdal lørdag kveld. Foto: PRESSEBILDE

LØRDAG fortsetter storhelgen på Harvest. Da kommer gruppen Rød Mix fra Birkeland i Aust-Agder for å spille opp til fest.

– Det er også ungdomsmusikk - om enn i en litt annen stil. Dette er mer folkelig, sier Galdal.

Rød Mix består for tiden av Gjermund Topland, Terje Heia, Thomas Stensvand, Per Arne «PABben» Botn og Tommy Moe. Bandet har holdt det gående siden 2000 med ulike besetninger.

I 2014 slapp de sitt fjerde album, «Gråbein». Musikken befinner seg innen countryrock-kategorien. Så liker du det bedre enn dance, kan lørdagen være et alternativ på Harvest Bars storhelg.