– Det at Åse (Versland, red.anm.) takket ja til å ta i mot stillingen etter Per Tore Bjerge, er vi svært glade for. For henne blir det som å hoppe etter Wirkola, men det er utfordringer hun vil ta med glans, mener styreleder i Handelshuset Kvinesdal, Andy Syvertsen.

I høst ble det kjent at prosjektleder i Handelshuset Kvinesdal, Per Tore Bjerge, vil gjøre noe annet etter 8 1/2 år i stillingen.

Versland har bred erfaring fra næringslivet både lokalt i Kvinesdal og på regionalt plan. I flere år var hun tilknyttet Utsikten hotell for å få aktører til å legge kurs og konferanser til hotellet. Gjennom arbeidsfellesskapet Armann og Gjelsten har hun de senere årene jobbet med kurs innen lederutvikling, salg, service og mer.

Nå skal hun tilbake til Kvinesdal for å hjelpe medlemsbedriftene med ulike tiltak.

– Hun skal være prosjektansvarlig i Handelshuset Kvinesdal, og ha kontroll på ulike arrangementene og tiltakene vi må gjennomføre for å få flere til å reise til Kvinesdal og legge igjen pengene her. Hun skal rett og slett være bindeleddet mellom butikkene og kommunen og mellom butikkene. Vi innser at dersom vi skal få flere til å komme til Kvinesdal, krever det mer og mer i form av arrangementer og tiltak. Vi hadde flere gode søkere til stillingen, men styret i Handelshuset gikk enstemmig inn for henne, forteller styrelederen.