Leserinnlegg

De tenker ikke, reflekterer ikke, bare kommer med programmerte reaksjoner på kjente stimuli: Frp, Trump, Sylvi Listhaug, Hege Storhaug, muslimer, homofile. Reaksjoner er hele serien logiske feilslutninger (fallacies) - med gjengangere som karakterdrap og skyld ved assosiasjon.

Et internettmeme har dukket opp som beskriver robotene. Du finner youtube-snutter som latterliggjør disse Non-Playable Characters (NPC). Bortsett fra at det har tatt litt av «over there», med stimulieresponsen «rasist, fascist, nazist», så er det rimelig ukjent her på berget. Du skal ikke vite om det, så det er kun ved å lese «alternative medier» (nok et stimuli) du vil kunne la deg opplyse.

En dame lot seg stimulere av mine folkeopplysninger om islam. Jeg «tok muslimer». Hun ville ha no-platforming for «grumset». I et oppfølgende innlegg begrunner hun med at vi er mange som ønsker mindre hat og hets i det offentlige ordskiftet. Ikke et ord om hva skulle være hat, langt mindre hva skulle være (fakta)feil, i det jeg skrev (eller hva andre skrev). Det trenges ikke. Det holder lenge å være innbilsk, indoktrinert ignorant, og representere «det gode hatet» Og skulle noen late som om de ikke vet hva dét hatet er finner du 330.000 treff på Google (+ 425.000 for «det goda hatet»).

Jan Skoland stimulerer. Han får diagnosen «en forkvaklet forståelse». Det er ikke mange igjen av hans støpning. Jeg er ateist, men skulle heller alliere meg med de fleste kristendomsfundamentalister framfor PK-robotene, kristne som ateister.

Når vi nå endelig har fått sekularisert kristendommen så er det på 'an igjen med en religion som nettopp er alt PK-ateistene innbiller seg kristendommen er. Kristendommen burde vært et bolverk mot islamisering. Den norske kirke og KrF har blitt pådrivere for islamisering. Hareide-fløyen i Krf er blant de ivrigste i så måte.

Mine barnebarn skal vite jeg sa ifra.

Edvin Vik