Onsdag kveld kolliderte to vogntog på E39 ved Flikka i Flekkefjord. Den ene sjåføren, en dansk statsborger, bla fraktet til sykehuset i Stavanger med alvorlige skader etter ulykken. Den andre, en polsk statsborger, ble sendt til sykehuset i Flekkefjord.

Ulykken skjedde antageligvis etter at sistnevnte sjåfør fikk sleng på kjøretøyet og kolliderte i fronten på det andre kjøretøyet.

Den polske sjåføren ble avhørt av politiet torsdag og er nå siktet for å ha forårsaket ulykken og dens følger. Dette kan straffes med fengsel i inntil tre år eller bøter.

– Vi har avhørt mannen, og siktelsen kommer på bakgrunn av vitneforklaringer i forkant av den alvorlige ulykken, sier lensmann Asbjørn Skåland i Flekkefjord til avisen Agder.

Etterforskningsleder Siv Helen Tveit ved Flekkefjord politistasjon sier følgende til Fædrelandsvennen: — Vi har siktet en polsk statsborger og beslaglagt førerkortet hans. Han er mistenkt for på en eller annen måte å ha forårsaket ulykken.

Det ble rutinemessig tatt blodprøver av sjåførene etter ulykken. Det skal ikke være noe som tilsier kjøring i påvirket tilstand.