– Jeg fant ut at jeg ville ha en litt annerledes quiz enn de vi pleier å ha og de som ellers finnes rundt på diverse puber i området, så jeg tok kontakt med agentene deres og så ble vi enige om en dato. Lørdag 28. mars kommer de dermed ned og har en kombinert fotball- og geografi-quiz. Personlig synes jeg det er stas de kommer ned til Kvinesdal, sier daglig leder Terje Galdal til Kvinesdal24.

De har allerede lagt ut 120 billetter for salg til denne quiz-kvelden som altså holdes av tidligere NRK-kommentator Arne Scheie og tidligere landslagssjef i fotball Egil «Drillo Olsen».

– Disse to er kjent for å kunne mye om geografi og fotball, så jeg regner med de kan det de spør om for å si det sånn. Jeg håper derfor med at vi kommer til å bli utsolgt før denne quiz-kvelden, sier Galdal.

Disse to er kjent for å kunne mye om geografi og fotball, så jeg regner med de kan det de spør om for å si det sånn.

Terje Galdal ser frem til storfint besøk 28. mars. Foto: Torrey Enoksen

– Kommer dere til å forsøke på noe tilsvarende igjen dersom dette blir en suksess?

– Alt som er en suksess ønsker vi å fortsette med, så det kan være vi forsøker igjen, men jeg vet ikke helt hvem som skal overgå disse. Samtidig er det mange som kan mye, sier Galdal.

Quizen er åpen for alle de som er over 18 år, og etter at quizen er over vil det være konsert med Per Tore Bjerge fra Luxus leverpostei.

– Da vil dørene åpnes også for de som ikke har vært med på quizen, sier Galdal.