Ifølge Sødal er det to-tre år siden de sist var i Kvinesdal, og de har gode erfaringer fra forrige opplevelse.

– Vi har vært der og samarbeidet med gospelkoret Shimmer tidligere, og vi vet hvilken kvalitet de besitter. Det er derfor vi vil tilbake nå. Det blir veldig gøy, sier han.

Lørdag blir det nemlig «En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal» i Kvinesdal kirke. Der skal de igjen samarbeide med Shimmer.

Shimmer Gospelkor, bestående av i overkant 20 personer, har brukt mye tid til å øve frem mot konserten. På bildet, bakerst fra venstre: Khosar Heh, Tommy Bjelland, Monica Skaar, Inger Marie Egeland, Ingrid Omland Grimestad, Maria Haugedal, Ann Mari Fossdal, Anne Karin Røyseland, Anita Orthe, Liv Torhild Kvinlaug Sindland, Kathrine Marie Edvardsen Moi, Lydia Kristine Jansen Jåsund, Karo Lou Rossevatn og Elsa Træland. Foto: Shimmer gospelkor

– VI FÅR BESØK av to meget dyktige artister, som har med seg et variert konsertprogram i bagasjen, forteller Ann Mari Fossdal, styreleder ved gospelkoret Shimmer.

Ifølge Fossdal byr første del av konserten på Arredondo og Sødals fremføring av låten «Somewhere» fra «West side story», samt Ole Paus` "Det begynner å bli et liv".

– Med to slike slike flotte stemmer kan vi ikke annet enn å glede oss. Koret skal også være med i andre del av konserten hvor vi blant annet er med på en gospel-medley med kjente kjære sanger, samt fantastiske "You’ll never walk alone" - som de fleste kanskje kjenner som Liverpool sangen, opplyser Fossdal.

Deretter skal koret framføre to sanger alene, og til slutt avrunde med en sang i fellesskap.

– Arredondo og Sødal er kjent med det flotte Kvinesdal-publikumet fra før, da de har holdt konsert sammen med koret hele tre ganger før. Noe som må tilsi at de synes det er verdt å gjøre igjen siden dette blir fjerde gang, sier Fossdal.

SØDAL UTTRYKKER til Kvinesdal24 at han og Arredondo ser frem til konserten i Kvinesdal kirke.

– Det er samarbeidet med lokale kor som gjør konsertene levende for vår del. Både Maria og jeg har vært på turneer hvor vi knapt vet hvor vi er fordi det blir hyppig samling seriekonserter. Mens dette er en slags hjertekonsert for oss hvor vi møter korene samme dag og øver intenst inntil publikum kommer.

Ifølge Sødal håper de på en artig aften sammen med publikum i Kvinesdal kirke.

– Det blir ingen begravelsekonsert, for å si det slik. Vi skal ha det gøy. Og vi har stor respekt for kirke-omdømmet, men det er høyt tak over kirken og vi kommer til å ha et variert repertoar fra musikaler, pop, kirkesanger - og selvsagt gospel, opplyser han.

FOSSDAL INFORMERER om at gospelkoret har stått flittig på og øvd inn sanger under kyndig ledelese av dirigent Liv Torhild Kvinlog Sindland.

– De er godt forberedt til konserten og vi gleder oss masse. Så vi satser på at dette blir nok en strålende konsert. En liten kuriositet er jo også at Maria er gravid og de venter sitt første barn. Så vi tror at vi møter en strålende Maria og Torstein, påpeker Fossdal, og avrunder med at de håper på godt oppmøte.