Utstyret en ønsker å kjøpe inn har fått navnet GoPack. Dette er utstyr som lokale evangelister kan benytte når de besøker landsbyer og der folk møtes for å spre evangeliet. Utstyret består av en prosjektor, høyttaler med trådløs mikrofon og filmer som kan vises på et tre meter stort lerret i tillegg til tilkobling til strøm.

– Tanken ble egentlig født da jeg var på Zanzibar i 2017 og en av evangelistene som går ut i landsbyer og samler folk, kom bort til meg. Evangelisten sa at han klarte å samle tre - fire stykker av gangen for å få i gang en samtale om evangeliet. Men så legger evangelisten til: «Tenk om vi kunne vise film. Da ville vi få samlet mange flere.» Da ble tanken sådd hos meg, forklarer daglig leder Glenn Tønnessen i Troens Bevis i en pressemelding.

Jan Nestvold fra IBRA og Glenn Tønnessen fra Troens Bevis leverer en GoPack-pakke til en menighet i i Mount Everest området. Foto: Troens Bevis

Så langt har Troens Bevis kjøpt inn 13 prosjektorpakker fra selskapet IBRA som Jan Nestvold representerer. Ifølge Troens Bevis har nærmere 2.000 mennesker de siste månedene kommet til tro etter at de har fått sett filmer om Jesu liv med oppfølging av lokale evangelister.

– Da Jan Nestvold og jeg var i Himalaya tidligere i år for å levere ut tre prosjektorpakker til feltledere, førte det til stor oppmerksomhet i landsbyen da evangelistene spente opp et lerret midt i landsbygata, og mange ufrelste kom for å se. De har nok aldri sett levende film på stort lerret før, forklarer Tønnessen.