Det fremkom i ordførerens svar på Ahmed Lindovs spørsmål under åpen post. Lindovs spørsmål lød følgende:

– Kan Kvinesdal kommune se på en løsning slik at kommunale avgifter betales månedlig?

Til det svarer ordføreren:

– Der har ordføreren et enkelt svar: Kvinesdal kommune har planer om å kunne levere denne tjenesten, responderte Per Sverre Kvinlaug, og betrygget med at det nå jobbes med å oppdatere dataprogrammet.

Vil ha lys

Også Per Rafoss (Ap) var blant spørsmålsstillerne, som kastet lys på gangveien på gangbrua over Fedaelva.

– Kan ordføreren se på muligheten til å få montert noen lyspunkter langs gangveien til den midlertidige gangbrua over Fedaelva? Kan han også se på muligheten for å få til skilting som viser vei og oppfordrer folk til å bruke gangbrua, lød spørsmålet.

Til det informerte ordfører Kvinlaug at kommunens har vært i kontakt med prosjektleder i Statens vegvesen.

– Det skal settes opp fire gatelys, samt for båter under broen, svarte Kvinlaug, og opplyste om at det er ventet ferdigmontert før helga.

Deretter blir det også en ekstrarunde når det angår spørsmålet om skilting. Ifølge ordføreren var svaret administrativt at det ikke var ansett helt hensiktsmessig, ettersom lokalbefolkningen visste hvor brua var. Men Kvinlaug tok opp spørsmålet på nytt og ba dem revurdere det. Det vil derfor kreve en ekstrarunde.

– Planen er at det i januar blir sendt en rammesøknad til kommunen. Utlysning til prosjektet skjer i mars, og den antatte ferdigstillingen er til våren 2019, sier Kvinlaug.