– Vi på Kvinesdal bo og dagsenter gleder oss veldig til sykkelløpet kommer til Kvinesdal torsdag 24. mai. Vi er opptatt av å skape liv og røre for beboerne som bor på omsorgssenteret, sier enhetsleder Line Daastøl i en pressemelding.

Hun viser til at de ønsker å skape en aktiv hverdag med aktiviteter og moro - og fokus på den enkelte beboers behov og ønsker.

Aktiviteter

Og i anledning sykkelløpet, har de lagt til rette sine egne aktiviteter.

På formiddagen i 10:30-tiden går startskuddet for innendørs mini-sykkelløp på omsorgssenteret med Knerten barnehage som syklister.

Der vil også ordfører Per Sverre Kvinlaug foreta en offisiell åpning av «Mini-Tour des Fjords». Her vil barna følge en innendørs/utendørs mini-sykkelløype, med drikkestasjoner underveis. Beboere, ansatte og pårørende vil stå med flagg og heie på barna. Det vil være både to- og trehjulinger i løpet, opplyser Daastøl.

Heiagjeng

Sykkelløpet Tour des Fjords passerer Kvinesdal bo og dagsenter rett rundt klokken 14.55 og 15.00. Da vil beboere, pårørende og personal samle seg langs fylkesvei 465 på gang- og sykkelstien og heie på syklistene.

– I tillegg planlegger vi blant annet å ha «banner» på taket av omsorgssenteret, samt pynte med masse gule livsgledeballonger, for å markere at vi er et livsgledehjem.