Det opplyser politiet i en pressemelding fredag ettermidddag.

– Etter å ha analysert og gjennomgått arbeidet som hittil er gjort er det besluttet at politiet, sammen med frivillige organisasjoner, gjenopptar søket etter den savnede i morgen, lørdag 17. november, sier operasjonsleder Eyvind Formo.

Det vil samtidig arrangeres private søk for å finne den savnede 79-åringen.

Ingvald Tjørnhom ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra dagsturen på Knaben søndag 28. oktober. Politiet gikk onsdag 31. oktober ut med at videre søk defineres som søk etter antatt omkommet.

Store letemannskaper har lett etter 79-åringen, uten å ha funnet ham. Senest forrige helg var det privat leteaksjon på Knaben. Datteren til den savnede skrev da at det ville bli gjennomført nye søk kommende helg på Facebook-gruppen «Leteaksjon etter Ingvald Tjørnhom».

– Neste helg er det meldt bedre vær, og vi håper å få til noen gode søk fra 16.—18. november hvor vi organiserer. Dersom noen velger å gå ut i mindre grupper i dagene som kommer og på eget initiativ, så er det fint om dere bruker GPS med sporlogg på og gir oss mulighet til å laste ned loggen ved leilighet, opplyste hun.