Den nye prosjektlederen for «Destinasjon Knaben» er på plass, og nå står prosjektstyret for tur. Tirsdag fattet formannskapet enstemmig innstilling i saken.

Prosjektstyret som ble innstilt, er bestående av: næringssjef Liv Øyulvstad, kommunalsjef Tor Arne Eiken, ordfører Per Sverre Kvinlaug, rektor Jan Rob ved Knaben leirskole, Sissel Harbakk i Næringsliv og ekstern kompetanse ved Kenneth Hansen.

Formannskapet fattet enstemmig innstilling om prosjektstyre og videre utvikling på Knaben. Foto: Malene Sørensen Lundberg

Endring

I innstillingen bes det om at det pågående reguleringsarbeid for Knaben må se spesielt på problemstillinger knyttet til skiløyper, skibruer og rekkefølgebestemmelse. I tillegg til oppgaver i prosjektplan, bes prosjektstyret se spesielt på: salg av kommunale tomter på Knaben, samarbeidsforum, og vurdering av hvilke varige drifts- og utviklingsansvar som bør overføres til Knaben leirskole.

Utover rådmannens forslag, kom det også innspill om jevnlig rapportering. Formannskapet fant det ønskelig med jevnlig informasjon om arbeidets status. Det ble dermed opprettet et nytt punkt med denne bestemmelsen.

Forslaget, med endringen, ble enstemmig innstilt.