Kjenner du noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? En person som gir det lille ekstra for folk rundt seg?

Det er blitt en lang og kjær tradisjon at mediehuset Lister hver desember deler ut julestjerner til hverdagshelter.

Omsorgsarbeider Wenke Løyning fikk julestjerne i fjor. Her er hun avbildet med barnebarnet Elena Golden på armen. Foto: Cecilie Nilsen

18. år på rad

Årets blomsterrunde holdes for 18. året på rad. Alt i alt har vi delt ut rundt 300 julestjerner - og nå ønsker vi forslag på hvem vi kan gi til i år.

I hver eneste papirutgave i desember vil dagens utvalgte bli presentert i et intervju med navn, bilde og en prat om juletradisjoner og annet.

Vi vet det er en hel haug med mennesker der ute som fortjener denne vesle førjulshederen. Mange av dem vet vi ikke om, for mange jobber i «det skjulte». De er ofte ikke de første til å stikke seg frem. Men heldigvis takker de aller fleste ja til å ta imot julestjerna når vi finner frem til dem og vil gjøre litt velfortjent stas på dem.

Jan Hvistendahl fikk julestjerne i fjor for sine mange kunstgleder i Farsund. Foto: Bjørn Hoel

Tips oss!

Kjenner du noen som sørger for litt ekstra lys i sine medmenneskers liv? Da vil vi vite det!

Send oss et e-brev til redaksjon@lister24.no, ring vår vakttelefon på nummer 38 39 50 24 eller send oss et godt gammeldags brev eller postkort med en kort begrunnelse. Adresse: Lister, Postboks 23, 4551 Farsund.

Velges ut

Alle kan ikke få sine forslag om mottagere gjennom. Til det er det for få avisdager i desember. Men alle som foreslås er med i utvelgelsen som redaksjonen foretar.

Det vil være en fordel om den du foreslår ikke fikk julestjerne av redaksjonen i fjor eller året før. Vi forsøker å fordele disse blomsterhilsenene til nye mottakere hvert år.

Nina Nepstad fikk julestjerne i fjor. Foto: Alexandra Indseth Langegard