Farsund har høyest ledighet av kommunene som hører til Listers distrikt. 122 personer er uten jobb i Farsund, noe som tilsvarer 2,5 prosent.

Lyngdal har 86 ledige (2,0 prosent), Flekkefjord 108 (2,3 prosent), Kvinesdal 63 (2,1 prosent) og Audnedal 18 (1,9 prosent) og Hægebostad 13 (1,4 prosent)

Ledigheten i Farsund hadde siste måned en nedgang på 21 personer. Flekkefjord og Lyngdal opplevde økning på henholdsvis 12 og 10 personer.

Det har vært en svak nedgang i arbeidsledigheten i Vest-Agder i april. Det er nå 2.410 personer som er helt ledige, og det er 37 færre enn i mars. 2,6 prosent av arbeidsstyrken i fylket er nå arbeidsledige.

Det er gledelig å registrere at ledigheten fortsetter å gå ned i Vest-Agder.

– Det er gledelig å registrere at ledigheten fortsetter å gå ned i Vest-Agder. Vi ser blant annet at ledigheten blant ingeniører er fallende. Det er faktisk nesten 50 prosent færre ledige i denne bransjen nå enn på samme tid i fjor, sier avdelingsdirektør i NAV Vest-Agder, Per Lund.

Arbeidsmarkedet i Vest-Agder er også lysere enn på lenge.

– Vi ser at det var 1251 offentliggjorte stillinger i Vest-Agder ved utgangen av april. Det er nesten en dobling fra måneden før. Det er utvilsomt gode muligheter i arbeidsmarkedet nå, forteller Lund.