– Vi satser på levende bilder og streaming også denne valgkvelden. Det blir direktesendinger gjennom hele kvelden fra Farsund og Lyngdal, der vi tar tempen på valget og innhenter reaksjoner fra ulike politikere - både vinnere og tapere. I tillegg blir det også drypp med levende bilder i opptak fra Kvinesdal, sier ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas.

Redaksjonen har utarbeidet et sendeskjema som man vil forsøke å følge gjennom valgkvelden. Det kan du se nederst i denne saken.

– Vi håper teknikken står oss bi. Vi vet fra tidligere at ting også kan skje i løpet av kvelden. Men dette sendeskjemaet er utgangspunkt for det som vi mener skal bli en god, lokal valgdekning, sier Havaas.

Sendeskjemaet er utgangspunkt for det som vi mener skal bli en god, lokal valgdekning.

I tillegg til levende bilder, vil det selvsagt bli skriftlige, redaksjonelle saker om valget. I et eget nyhetsstudio for lokalvalget vil det også bli lagt ut jevnlige oppdateringer gjennom hele kvelden.

– Vi har også klart et topp moderne valgresultatservice-opplegg som er utviklet av Aftenposten. Her vil man gjennom hele kvelden kunne orientere seg selv i resultatene - både på kommunenivå, fylkesvalget og etter hvert også fordelt på valgkretser. Vi oppfordrer leserne til å bruke dette aktivt for å orientere seg - i tillegg til å følge med på våre TV-sendinger og skriftlige, redaksjonelle saker, avslutter Svein Morten Havaas.

Sendeskjema for valgkvelden på Lister24

KlokkeslettStedHva
19.30-19.45LyngdalStemningsrapport fra rådhuset der stemmene telles opp.
20.15-20.30FarsundStemningsrapport fra en valgvake.
21.00-21.15FarsundForhåndsstemmene er talt opp. Reaksjoner fra politikere som er til stede på Husan.
21.30-21.45LyngdalReaksjoner fra ulike politikere etter at forhåndsstemmene er talt opp.
22.30-22.45FarsundValgresultatet er klart? Reaksjoner fra ulike politikere.
23.00-23.15LyngdalValgresultatet er klart? Reaksjoner fra ulike politikere.
23.30-23.45FarsundRedaktør Svein Morten Havaas oppsummerer og kommenterer valgresultatene i Lister-kommunene.

Endringer i sendeplanen kan forekomme, så tidspunktene er tentative.