– Nødetatene er på vei, men politi og ambulanse er ikke fremme ennå, opplyser operasjonsleder Kjell Upsahl til Lister24 i 23.10-tiden mandag kveld.

Det var like før klokken 23 at det kom melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Viksvannet i Farsund. Det skal være svært glatt på stedet.

– Det er snakk om en enslig bil som har kjørt i fjellveggen. Det er 80-sone på stedet, men fører skal være oppegående, ved bevissthet og uskadd. Det lekker noe kjølevæske fra bilen, sier Upsahl.

Kvinnen som kjørte bilen, skal ha vært alene i bilen. Ingen andre biler skal være involverte i ulykken som skjedde omtrent ved midten av Viksvannet, ifølge operasjonslederen.

Like over klokken 23.30 melder politiet at fører fremstår uskadd, men kjøres til legevakten for sjekk. Bilberger er varslet og er på vei til stedet for å fjerne bilen. Det skal være mulig å passere på stedet, og det jobbes med trafikkdirigering i påvente av bilberger.

Det er glatte veier flere steder i distriktet. Tidligere i ettermiddag meldte politiet om en utforkjørsel på E 39, like vest for Åtlandstunnelen. De var to personer i bilen, og begge ble fraktet til legevakt for undersøkelse.