Kvinesdal-spiller setter ballen kontant i mål mot erkerivalen Flekkefjord.
FIL-spillerne var godt fornøyd med innsatsen i Kvinesdal.
Guttene fra Lyngdal fikk noe godt å drikke etter kampen.
Otra-spillerne får instrukser av treneren før kamp.
Alltid stas å få pokal synes spillerne fra Lyngdal.

Det er fjerde året turneringen blir arrangert, og Kvinesdal IL har ingen planer om å gi seg med det.

– Neste år er det jo fem års jubileum, så det kan hvert fall ikke blir noe dårligere da, sier Øystein Øysæd.

Se alle bildene fra fotballfesten i billedriggen ovenfor. Trykk på det første for å få alle bildene frem.

Det er ingen overdrivelse å hevde at årets turnering ble en stor suksess. Været var upåklagelig, opplegget rundt turneringen var strålende og fotballgleden var stor.

Det var hele 89 lag, og over 700 spillere som deltok. Spillerne var mellom syv og tolv år. Det var lag helt fra Moi i vest til Kristiansand i øst, og det kom til og med lag fra Evje i nord.

Spillere, trenere, foreldre og alle andre storkoste seg i vårsola. Alle lag spilte minimum tre kamper, og smilene var ikke til å ta feil av. Opplegget rundt kampene var som tidligere nevnt også strålende. Det var grilling i telt, kiosk/cafe i klubbhuset og mye godt på menyen. Den nye hallen Banken Arena var også åpen for frispilling, og den ble heftig brukt av spillerne.

Hvor mange som var innom arrangementet er ikke godt å si, men at det må ha vært nærmere 2000 besøkende er ingen overdrivelse. Spillere og tilskuere var det hvert fall flust av hele dagen, i tillegg til dugnadsgjengen som gjorde en fantastisk innsats enten dem var dommer eller sto i kiosken.

En ting er hvert fall sikkert det er at dagens turnering ble en stor suksess. Det er altså bare å glede seg til femårsjubileet neste år.