Contrazt beskriver seg selv som festfolkets favorittdanseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av fire gullplater og fire tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok også Våler kommunes kulturpris for 2015.

BANDETS trettende album på tolv år, «Luksusliv…», er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. 11 av 12 låter på albumet er signert bandet egne medlemmer Gro Anita og Leif Dybendal. Platen kom i juni 2017.

I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta «Heaven». Albumet «Hælj» som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1.

SOM FOLKETS favoritt var Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som sitter igjen etter sommerens store turné.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen består av nevnte Gro Anita Dybendal(vokal) og Leif Dybendal (gitar og vokal), samt Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken (trommer) og Svein Morten Haugerud (keyboards/ trekkspell/ saksofon).

IFØLGE et utsendt presseskriv er Contrazts sceneshow er et skue verdt for alle.

– Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, heter det i presseskrivet.