Kvinesdal G-15-lag vant onsdag kveld hele 8–0 mot Fana i gruppefinalen og ble med det nummer to i sin gruppe. Det betyr at laget er videre til A-sluttspillet hvor de møter Skedsmo FK 3 torsdag formiddag.

– Selv om vi sparte en del spillere som har fått mye spilletid/småskader gjorde erstatterne en kjempekamp og overkjørte dem. Adrian Eftestad Nilsen og Ruben Bauer scoret tre mål hver mens Aksel Kloster scoret to mål. Dette var en meget god kamp av blant annet Thomas Mykstu, med flere, skriver Rino Lunde Kristiansen i en melding til Kvinesdal24.

Onsdag kveld slo jenter-19 Bromstens IK 2–0, men begge disse lagene er allerede klare for B-sluttspillet.

Målscorere i Jenter 12 Mathiane Tjørnhom (t.v)og Hedda Mosvold Egeland Foto: Kvinesdal IL

For Kvinesdal har turneringen åpnet med både oppturer og nedturer.

– De gjennomførte en god kamp, men det ville seg ikke foran mål. Deretter spilte G-15 uavgjort 1-1 mot et sterkt Strømmen- lag, men hvor KIL fortjente seieren etter spill og sjanser. Jenter 13 spilte vant så fortjent 2-1 over Nøtterøy, skriver Rino Lunde Kristiansen i en melding til Kvinesdal24.

Tirsdag kveld ble derimot Sandnes Ulfs G-13-lag for sterke og slo Kvinesdal 5–0.

Også onsdagen startet tungt for Kvinesdal hvor J-13 og J-19 tapte henholdsvis 9–0 og 3–0. Begge lag er dermed klare for B-sluttspillet.

Deretter kom det en opptur da gutter-15-laget slo Sollentuna 3–0, noe som betyr at laget skal spille gruppefinale onsdag kveld, hvor de er sikret A-sluttspill med uavgjort.

Sluttspillet starter torsdag morgen.