Lille Kvinesdal viser hjertevarme, omsorg og offervilje som gir nasjonal gjenlyd. Sist helg var leteaksjonen på Knaben og familien Tjørnhoms søk etter familiemedlemmet på Lørdagsrevyen. 79 år gamle Ingvald Tjørnhom har vært savnet siden han ikke kom hjem til avtalt tid søndag 28. oktober. Politiet gikk tre dager senere ut med at de ikke lenger tror den savnede er i live som følge av tiden som hadde gått og værforholdene. Nødetatene og frivillige letemannskaper har gjort alt for å finne 79-åringen.

I HELGENS SØK ble det benyttet helikopter både til å frakte personene som bidro i leteaksjonen til nye søksområder og til helikoptersøk. Det er store områder som har blitt dekket. Helikoptersøket er blitt finansiert av en innsamlingsaksjon som har samlet inn flere hundre tusen kroner.

DE TRE SØSTRENE Kjersti Støve, Marianne og Tone Tjørnhom , sier til Kvinesdal24 og NRK at «Folk er helt enestående. Vi setter så utrolig stor pris på all støtte vi har fått. Jeg har nesten ikke ord. Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa for å få ro. Finner vi ham ikke, vil vi alltid gå rundt på Knaben og lete når vi går tur. For oss er dette som et mareritt. Vi må gjøre alt vi kan for å finne pappa før snøen kommer. Hvis vi ikke finner ham før snøen kommer, må vi fortsette når snøen går vekk.»

LETEAKSJONER har bred tilslutning i det norske folk. Flere ganger hver uke, gjennom hele året, ber politiet og Hovedredningsentralene (HRS) om hjelp fra frivillige hjelpeorganisasjoner til å lete etter savnede personer. I Kvinesdal har rammene for å bidra vist seg for å være ekstraordinære. Søket etter Ingvald Tjørnhom viser et usedvanlig engasjement Kvinesdal kan være stolt over å ha i og med seg.