– Det ser veldig bra ut. Vi har fått godt med snø og nå ligger alt til rette for at vi kan gjennomføre likevel, sier Guttorm Lindefjell, som står bak eventen sammen med Åseral snøscooterklubb, til Kvinesdal24.

Krågeløpet 2019 skulle opprinnelig gått av stabelen 2. mars. Nå blir det i stedet arrangert førstkommende lørdag. Lindefjell garanterer et actionfylt løp.

– De har laget en vanvittig spektakulær løype i år. I år starter de helt nede hvor skitrekket starter. I tillegg er det lagt inn hopp i løypa. Årets løype er kanskje litt mer teknisk enn i fjor, samtidig som det blir høy fart, sier Lindefjell.

Bakkeløpet på Krågeland ble en stor suksess i fjor med 93 startende og flere hundre som fulgte løpet . Dette løpet var et slags «kick off» for Lindefjells eierskap i alpinanlegget.

– Jeg vet ikke om noen løp lignende dette som har samlet så mange deltakere før i Norge. Det er kjempegøy, sa stevneleder Tom Handeland til Kvinesdal24 den gang.

Lindefjell regner med godt med folk i år også.

– I fjor var det få som var påmeldt i forkant og likevel ble det ekstremt bra. Det tror jeg det blir i også. Og jeg er helt overbevist om at det blir mye action. Vi gleder oss ekstremt til dette, hvis ikke hadde vi ikke lagt ned så mye arbeid i det.