– Jeg er alt i alt fornøyd med sesongen, men det viktigste var at vi beholdt plassen i 4. divisjon, og kan glede oss til flere lokaloppgjør. Jeg kommer sannsynligvis til å fortsette å spille i Kvinesdal neste år også. Tror det blir spennende med nye trenere og gleder meg til å komme i gang igjen, sier Sander Risnes.

Steffan Klungland er også godt fornøyd med sesongen.

– Lagmessig har vi variert fra det geniale til det begredelige, men har forbedret oss, spesielt defensivt. Hvis jeg fortsetter å spille fotball, noe jeg både tror og håper, så blir det i Kvinesdal. Tror jeg er litt for gammel til at andre klubber kommer med tilbud, sier Steffan Klungland.

Lagmessig har vi variert fra det geniale til det begredelige, men har forbedret oss, spesielt defensivt.

Steffan Klungland er godt fornøyd med 2019-sesongen Foto: Tom Arild Støle

Toppscorer i Lister

Flekkefjord ble med sin 3. plass klart beste lag fra Lister i årets 4. divisjon. Asle Liland ble lagets toppscorer. Med 14 seriemål ble han toppscorer i Lister.

23-åringen har fått tilbud fra andre klubber. Hvilke klubber det er snakk om vil ikke Liland gå ut med.

Asle Liland scoret mest av spillerne i Lister, totalt 14 seriemål. Foto: Tom Arild Støle

– Jeg hadde møte med Flekkefjord-ledelsen på søndag, og det heller nok mot at jeg blir i klubben. Men ingenting er helt avgjort. Jeg bestemmer meg nok innen et par uker, sier Liland.

Han synes det er «veldig stas» å bli toppscorer i Lister, og er godt fornøyd med 3. plassen i 4. divisjon.

– Vi ønsket i utgangspunktet å være med å kjempe om opprykk, men merket ganske tidlig i høst at Express ble for sterke. Personlig må jeg si at dette er den beste sesongen jeg har hatt på seniornivå, sier Liland, etter å ha fullført sin sjette sesong på Flekkefjords A-lag.

Espen Hægeland scoret 12 seriemål og ble Lyngdals toppscorer for åttende gang. 38-åringen scoret sine første mål for Lyngdals A-lag i 1999. Foto: Tom Arild Støle

Veteran

Med 12 seriemål ble Espen Hægeland (38) de rødes toppscorer for åttende gang. Totalt står veteranen bokført med 212 scoringer i den røde drakta.

– Det er enda tidlig når det gjelder neste sesong, men jeg ser ikke for meg at jeg er helt ferdig med fotball på A-laget. Jeg ønsker å kunne bidra noen år til. Det er å håpe at vi kan få styrket stallen noe, og også at vi kan få en noe mer stabil kamptropp i 2020, sier Espen Hægeland.

Lyngdal endte som nummer åtte i 4. divisjon. Toppscoreren spilte 21 av 26 seriekamper.