– Vi har lagt det hele opp som en venners venners fest med masse god countrymusikk. Det blir en veldig bra kveld, lover Kai Arne Homme på vegne av arrangørene.

Klare for countrykveld på Utsikten lørdag kveld: Nashville Sound fra Flekkefjord. Foto: Privat

DE HAR ALLIERT seg med lokale countrykrefter. Kvelden startes av Nashville Sound fra Flekkefjord som er forsterket med countrysangerinnen Bente Torgersen fra samme by.

Besetningen består av Reidar Sollie (trommer), Ove Frøytlog (akustisk gitar/ vokal), Harald Øgreid (steelgitar), Kjell Vidar Hamre (bass/ vokal), Kenneth Tønnesen (piano/ trekkspill) og Palmer Tjøtta (munnspill).

DERETTER er det den utflyttede fjotlendingen Bjørn Wikøren som spiller opp. Han ga i januar 2014 ut sin andre plate «Your one and only» – en produksjon som ble spilt inn i Nashville, Tennessee med noen av de beste amerikanske studiomusikerne innen countrysjangeren.

Utgivelsen var etterlengtet fordi Wikøren hadde stor suksess med debutalbumet «Almost Like Being There». Den ble fullrost av kritikerne, fikk spilletid på radio og ble vel mottatt av det norske countrypublikumet. En video fra debutplaten ble dessuten spilt masse på NRKs Country Jukeboks. Låten «Blueberry winter, blackberry wine» ble sågar også plukket ut som lydspor til den norske filmen «Inn i mørket» fra 2012 med blant annet Thorbjørn Harr, Kåre Conradi og Laila Goddy på rollelisten.

Wikøren bor nå i Sandnes. Han har solgt flere tusen eksemplarer av begge platene sine. Fjotlendingens musikk blir i dag spilt på radio i Norge, Sverige, Danmark og Nederland. Han turnerer rundt om i Norge, har hatt flere konserter i Danmark. Han har også stått på scener både i England og USA.

Vi oppfordrer alle til å ta på seg danseskoene, for dette blir det fart i.

BÅDE Nashville Sound og Wikøren har gledet det lokale countryglade publikum med musikken sin ved flere anledninger. Lørdag er det altså Utsikten som er stedet om man vil oppleve dem live igjen.

– Vi oppfordrer alle til å ta på seg danseskoene, for dette blir det fart i, avslutter Kai Arne Homme.