Kvinesdal24 har tidligere skrevet om at Bryggerhuset ble gitt én prikk av kommunen for brudd på alkoholloven. Det baserte seg på en melding kommunen hadde mottatt med bilder av alkohol som var publisert på sosiale medier.

Daglig leder Geir Inge Sirnes reagerte sterkt på situasjonen og forklarte at bildene var sendt fra hans private Snapchat-konto til en lukket vennegruppe. Han er overbevist om at en konkurrent har sett bildene som en av Sirnes venner har tilgang på, for deretter å fotografere dem med hensikt å sverte ham og Bryggerhuset. Nå har styret skrevet brev til kommunen og bedt om innsyn i hvem som har fremmet klagene.

– Disse anklagene går etter vår mening helt klart direkte på person, da flere av bildene det vises til kommer fra en privat konto i SnapChat og ikke fra Bryggerhuset Restaurant & Terrasse A/s sine offentlige media, og av den grunn vil vi vurdere å forfølge dette rettslig, skriver styreleder Freddy Vik i en e-post til kommunen.

Han skriver også at Sirnes ser for seg en karriere i utelivsbransjen, og at prikker for en slik forseelse kan være belastende og til hinder for fremtidig engasjement.

– Vi kan ikke akseptere at vår daglige leder blir trakassert på denne måten, vi ser helt klart på dette som trakassering og personforfølging, og det er vel langt utover det som er normalt å få slike anklager, av den grunn ønsker vi å vite hvor anklagene kommer fra, avslutter Vik.