- Hva bruker du mesteparten av tiden din på nå for tiden?

- Jobbe, pakke, rydde og sole meg. Det er siste innspurt av skoleåret så mye papirarbeid og rydding på jobben min. Hjemme pakker vi ned alle eiendelene våre da vi skal flytte til nytt hus 1. juli. Egentlig gjør jeg vel det samme som for et år siden, bare da hadde jeg ikke like mye tilgang på sola.

– Hva gjør deg glad?

– Å glede andre og å se de rundt meg være glade og ha det godt.

– Hva gjør deg sint?

– Hmm.. for lite mat i kroppen gjør meg lett antennelig og da ofte også sint. Men sint blir jeg av å se når barn lider av voksnes feil, krangler, valg og kriger.

– Blir det noen tur i sommer?

– Ja, nå bor vi jo i ferieland så turen vår blir å reise hjem til Kvinesdal for å treffe familie og venner. Det er snart 1 år siden vi var hjemme i Norge, så det blir fint å komme hjem til reint vann i springen, brød, grønnfargen i naturen og Nico sin servelat.

– Hvor lenge blir du boende på Gran Canaria?

– Jeg blir vel boende så lenge jeg har jobb. Foreløpig er det årsengasjement, og jeg var heldig å få fortsette et år til. Så tiden vil vise.

– Savner du Kvinesdal?

– Ikke så mye at jeg må flytte hjem igjen. Men hva savner man når man ikke er i Kvinesdal da... alle de hyggelige folkene, naturen, hagen og verandaen min og å ha familie og venner nærme. Men jeg savner ikke det været vi hadde mest av da vi bodde hjemme.

– Hva er din drømmejobb?

– Det er ikke langt fra at jeg kan si jeg akkurat nå har drømmejobben. Lærer på Gran Canaria er slettes ikke gale. Sitte under palmetrær i lunsjpausen. Ha uteskole på stranda. Skulle jeg hatt en annen jobb, helt uavhengig av familieliv, måtte det blitt gravemaskinsjåfør eller å jobbe med å lempe kofferter inn på fly.

– Hva ville du gjort om fem millioner kroner plutselig sto på kontoen?

– Kjøpt en grei liten bolig på Gran Canaria og brukt resten av pengene på å finne noen eller noe som kunne gjort mannen min frisk.