Underholdning fra scenen, leker, hesteridning, mattsalg, grilling, konkurranser, bål med mer. Dét står på programmet når Frivilligsentralen, Aktivitetssenteret, Den Kulturelle Spaserstokken, lag, foreninger og Handelshuset Kvinesdal inviterer til midtsommerfest i Kvinaparken 22. juni - dagen før Sankthans.

– Vi ønsker å gjenta suksessen fra tidligere år med piknik i Kvinaparken og midsommerfeiring, der vi arrangerer en stor folkefest for alle innbyggere i Kvinesdal og omegn, skriver daglig leder Irene G. Sandtorv i en søknad til Kvinesdal kommune.

Vi ønsker å gjenta suksessen fra tidligere år med piknik i Kvinaparken og midsommerfeiring, der vi arrangerer en stor folkefest for alle innbyggere i Kvinesdal og omegn

Arrangørene ber om 50.000 kroner i støtte til folkefesten.

Alle beboere på omsorgssentrene inviteres til å delta, og frivillige er klare for å bringe dem til parken og ivareta dem mens de er der.

– Hovedmålet er å skape et arrangement som fører alle generasjoner sammen til en hyggelig midsommerfest, betoner Sandtorv.

Grunnen til at festen legges dagen før Sankthans, er dagen i år faller på en søndag.

– Vi ønsker å arrangere på lørdagen slik at vi kan involvere Handelshuset også. Dette vil også gi mulighet for private og kunne holde sine egne feiringer på søndag hvis ønskelig., skriver Sandtorv.