Mange valgte å tilbringe lørdags ettermiddag i Kvinaparken. Foto: Cecilie Nilsen
Først på scenen ønsket hun velkommen og ba publikum ta godt imot Arne Vigeland trio. Han hadde med seg Cazim Gerzic og Anita Granmo. Foto: Cecilie Nilsen
Sammen med Keven Russom, Samrawit Russom, Yosan Testaldet og Russom Teweldebshan slukket Shewit Melrahte (t.h.) brannen med brannslukningsapparat. Foto: Cecilie Nilsen
Milla Støve var Klovnen Kalles flinke assistent. Foto: Cecilie Nilsen
Barna elsket Klovnen Kalle. Foto: Cecilie Nilsen
Pyntet seg til midtsommerfest. Foto: Cecilie Nilsen
Saniteten solgte grillmat - eller man kunne grille selv hvis man heller ønsket det. Foto: Cecilie Nilsen
Sammen med Keven Russom, Samrawit Russom, Yosan Testaldet og Russom Teweldebshan slukket Shewit Melrahte (t.h.) brannen med brannslukningsapparat. Foto: Cecilie Nilsen
Thea Emilie Sleire og Emma Sofie Sleire fikk også holde Tarzan. Foto: Cecilie Nilsen
Christina Johnsen var en av mange som fikk mate Rio. Foto: Cecilie Nilsen
Oda Årstøl Jacobsen red på ponni. Foto: Cecilie Nilsen
Det var flere hundre mennesker i Kvinaparken på midtsommerfesten. Foto: Cecilie Nilsen
Det var god underholdning fra scenen. Foto: Cecilie Nilsen
Dina Mathilde Torgersen Sirnes varmet opp scenen foran blant annet Frida My Ravndal. Foto: Cecilie Nilsen

- Velkommen til midtsommerfest i Kvinaparken med strålende sol og et litt vindig vær, smilte Irene Sandtorv som velkomst til de fremmøtte i Kvinaparken lørdag ettermiddag.

Stadig flere folk strømmet på til midtsommerfesten som ble arrangert av Kvinesdal Frivilligsentral og Aktivitetssenter, Saniteten Kvinesdal, Den kulturelle spaserstokken og Handelshuset Kvinesdal.

Klikk på det øverste bildet for å se hele bildekarusellen!

Utvidet til fest for alle

Sandtorv fortalte de feststemte at det hele ble startet som et tiltak for de som bodde på institusjonene, gjennom den kulturelle spaserstokken, men at festen nå har blitt utvidet til å bli noe for alle i bygda.

- Men de eldre er fortsatt våre hedersgjester. Det er deres innsats og arbeid for denne bygda i mange år som gjør at vi kan glede oss over ei så flott bygd å bo i. Derfor gir vi de en ekstra applaus, sa Irene Sandtorv fra en scene pyntet med små og store ballonger.

De eldre er fortsatt våre hedersgjester. Det er deres innsats og arbeid for denne bygda i mange år som gjør at vi kan glede oss over ei så flott bygd å bo i.

Tom Even Røyseland (t.v.), Johannes Røyseland og Jan Kåre Solhaug koste seg på midtsommerfest. Foto: Cecilie Nilsen

Først på scenen ønsket hun velkommen og ba publikum ta godt imot Arne Vigeland trio. Han hadde med seg Cazim Gerzic og Anita Granmo.

Midtsommerfesten bød på aktiviteter og underholdning for både store og små. Og alle generasjoner var representert. Mange hadde fått sitteplass på benkene foran scenen. Andre hadde med egne stoler. Mens andre slo seg ned på et teppe på gresset.

Papegøyer og brannbil

De yngre kunne holde papegøyen Tarzan i et eget papagøyetelt, og mate papegøyen Rio. Kameratene Andreas Orthe Hobbesland og Sven Magnus Sleire kom syklende inn i Kvinaparken. I papegøyeteltet ble papegøyen Tarzan plassert på armen deres. Thea Emilie Sleire og Emma Sofie Sleire fikk også holde Tarzan. Christina Johnsen var en av mange som fikk mate Rio.

Andreas Orthe Hobbesland (t.v.) og Sven Magnus Sleire fikk uventet besøk av papegøyen Tarzan på sykkelen. Foto: Cecilie Nilsen

Klatreveggen i Kvinabadet var åpen for publikum, lekeapparatene ble flittig brukt og det var hesteridning for barna.

Mange fikk også forsøke å slukke brann og sitte i brannbilen.

- Det er veldig gøy å være her. Og gøy å slukke brann, sa Shewit Melrahte.

Sammen med Keven Russom, Samrawit Russom, Yosan Testaldet og Russom Teweldebshan slukket hun brannen med brannslukningsapparat.

Venninnene Samrawit Russom, Yosan Testaldet, Shewit Melrahte, Denayt Kifle og Safiya Thaspolatåva koste seg på midtsommerfest.

– Vellykket arrangement

På scenen underholdt Klovnen Knut til barnas store begeistring. Milla Støve var en av barna som fikk komme opp på scenen for å være klovnens assistent.

- Saniteten selger grillmat. Og siden det er valgår, stiller ulike partier villig opp med stand, la Sandtorv til.

Utover ettermiddagen opptrådte unge talenter fra Kvinesdal på scenen. Dina Mathilde Torgersen Sirnes varmet opp scenen foran blant annet Frida My Ravndal. ABBA Super Trouper band underholdte også fra scenen. Utover kvelden ble det også tent bål like ved Kvina.

Det vrimlet i Kvinaparken. Foto: Cecilie Nilsen

- Absolutt et vellykket arrangement. Dette er en flott arena for å møtes, og både unge og gamle koser seg side om side. Alle ære til arrangørene, smilte ordfører Per Sverre Kvinlaug, som hadde tatt seg turen til Kvinaparken lørdag ettermiddag.

- Og for en ramme, nikket han og så utover en fullsatt park omkranset av blå himmel grønn plen og Kvina.