Leserinnlegg

Psykopati er en etikk, ofre andre for seg selv - i det offentlige liv alltid kamuflert som altruisme, ofre seg selv for andre. Så lenge gevinsten ved å ofre andre (anseelse, stillinger, posisjoner, makt) er større enn tapet (hendelse, risiko, utrygghet for at det skal ramme en selv eller ens nærmeste), så vil PK-mennesket fortsette å ofre andre. PK-menneskets epistemologi er psykosen, bevisst forkaste fakta. Det er en dyd å være indoktrinert ignorant. For stadig flere er det en dyd av nødvendighet, det står om jobb og karriere, helse og liv. Fakta, rasjonelle argumenter og advarsler møtes med føleri, ad hominem og den evinnelige stråmannen: «det er deilig å ha noen å hate». Listers banale leder «Naiv eller medmenneskelig» er et ufyselig eksempel på denne etikken.

«Og så brumler nettrollene om at muslimene ikke matcher vestlige verdier.» Redaktøren er kunnskapsløs om islam. Han skal ikke vite annet om islam enn det medienes korrupte eksperter og andre kommissærer forteller ham. Islam matcher IKKE vestlige verdier. Det trenger man ikke en gang kunnskap om doktrinen islam for å vite. Det er nok å observere virkeligheten, for dem som ikke har fraskrevet seg den evnen. Alt for mange har gjort nettopp det. Men selv de som lar seg desinformere og fordumme av «Den fjerde statsmakt» burde ha nok empiri til å vite at islam er inkompatibel med Vestens verdier.

Integreringsmantraet - islam er dominans og underkastelse. Muslimer kan ikke integreres, skal ikke integreres. Muslimer som kan sin koran er erobrere. Muslimer som (tilsynelatende) sluntrer unna koranens befalinger er fortsatt muslimer, de er lojale til umma'en, det muslimske samfunnet. Umma'en styres av islams lærde som følger koranen og Profetens eksempel. Midlene varierer, men målet for dem alle er sharia og kalifatet.

Da jeg ble pensjonist for snart seks år siden bestemte jeg meg for å lære islam. Det har jeg nå gjort. Jeg kan islam bedre enn de aller fleste. Jeg har laget et kurs, en PowerPoint-presentasjon, Islam for vantro, med et Word-dokument med lysbilder og forklaringer/kommentarer som jeg har gjort fritt tilgjengelig (på tiny.cc/islam_for_vantro - alt innen parentes kan fjernes hvis URL ikke aksepteres). Det er mitt bidrag til nødvendig folkeopplysning.

Men dessverre for våre (barne)barn, der islam har fått fotfeste går det bare en vei. Hat? Islam er hat. Jeg avskyr islam. Det burde ethvert opplyst menneske gjøre. Jeg forakter de ansvarlige for Det Store Sviket, «det human-politiske kompleks» som Terje Tvedt kaller dem i sin bok «Det internasjonale gjennombruddet», der han så grundig dokumenterer sviket.

Mine barnebarn skal vite jeg sa ifra.

Edvin Vik