Sandnes Ulf 1 er regnet som et veldig bra fotballag på G15-nivå, og ble for sterke for et Kvinesdal-lag som spilte en dårlig omgang i Danmark. Trener Rino Lunde Kristiansen forteller at guttene hadde litt feil fokus inn mot kampen.

– Det ble for smått i førsteomgang, det var da alle målene kom. I andre omgang spilte vi jevnt med dem, sier Kristiansen.

– Laget hadde nok litt for mye respekt for at det var Sandnes Ulf vi spilte mot, fokuset ble mer på hvor gode spillere det andre laget hadde, enn hvordan vi skulle spille selv, men slik blir det noen ganger. Vi hadde litt feil fokus og litt slitne hoder, så gikk det som det måtte i første omgang, legger han til.

Det var over 100 lag med i årsklassen og Kvinesdal ble blant de 16 beste lagene i turneringen. Rino er veldig stolt av hvor langt guttene fra Kvinesdal kom og hvordan de spilte.

– Det er moro. Vi er stolte av guttene, og de har spilt veldig bra fotball frem til idag.

– Nivået er veldig bra på disse guttene, men det holdt dessverre ikke helt inn. Vi fikk også litt skader på sentrale spillere som ødela litt for oss. Da blir det vanskelig, avrunder Kristiansen.

Kvinesdals J19-lag er turneringens siste lag som fortsatt er med, og skal spille semifinale i B-sluttspillet mot Stord FB fredag ettermiddag.