Leserinnlegg

I tider med undertrykking av politisk ukorrekte meninger, ytringsansvar fremfor ytringsfrihet, trenger vi en lov som beskytter dem som opponerer mot makta, ikke nye lover mot dem som usminket kommer med fakta eller (i affekt) begår overtramp - jf. redaktøren med sin ringeakt for godtfolk som «nettroll» i leder: «Naiv eller medmenneskelig».

Jeg lanserer Demokratiloven eller Psykopatiparagrafen - etter modell av lov om forbud mot diskriminering, den gamle rasismeparagrrafen § 135a og den nye straffelovens § 185, med sine omvendte bevisbyrder:

Med bøter eller fengsel inntil 2 år straffes den som ved uttalelse eller annen meddelelse som framsettes offentlig eller på annen måte spres blant allmennheten, truer, forhåner eller utsetter for hat, forfølgelse eller ringeakt en person eller en gruppe av personer på grunn av deres frimodige ytringer mot maktapparatet eller de grupper som maktapparatet, for egen vinnings skyld, beskytter eller favoriserer. Med maktapparatet menes det til enhver tid politisk korrekte etablissementet innen politikk, byråkrati, kultur, media og akademiske liv. Hvis det foreligger omstendigheter som gir grunn til å tro at det har funnet sted slik psykopati, egen vinnings skyld, i strid med første ledd, skal slik psykopati anses som bevist, med mindre den som har utført handlingen sannsynliggjør at det likevel ikke har funnet sted psykopati i strid med denne lov.

Da kunne jeg anmeldt redaktøren.

Edvin Vik