Både spillere, ledere, trenere og styret var blant de inviterte til årets klubbfest for Kvinesdal Idrettslag i klubbuset i helgen.

Festen markerte slutten på sesongen, og mange priser ble delt ut til spillere og andre som har utmerket seg. Spesielt to priser skiller seg ut; Årets idlsjel og hedersprisen. Sistnevnte deles ikke ut hvert år. Men i år ble den delt ut - og den utkårede er Leif Tønnessen.

Aktiv mann

– Han har i over 30 år hatt utrolig mange verv. Han har vært oppmann, deltatt på bingo, vært leder i hovedlaget. Nå leder han anleggsutvalget og er også klubbens materialforvalter og utstyrsansvarlige, opplyser styreleder Jan Rob.

Det var styremedlem Tina E. Lorentzen og klubbens daglige leder Anne Edvardsen som fikk æren av å dele ut prisen til hedersmannen.

Inge Haugland ble kåret til Årets ildsjel. Foto: Privat

Årets ildsjel ble i år Inge Haugland.

– Inge bruker særdeles mye på stadion, særlig med tilrettelegging på anlegget, både baner og bygg. Han yter en utrolig stor innsats hele året, og det hele utføres på kveldstid etter at han har vært på arbeid, opplyser Jan Rob.

Han yter en utrolig stor innsats hele året

Årets ildsjel Inge Haugland, styreleder Jan Rob i KIL og Hederspris-mottager Leif Tønnessen. Foto: Privat

Lønning Årets spiller

Damelaget har hatt en meget god sesong, og endte opp på 3. plass i serien, både på vår og høst. Det gjør at Kvinesdal faktisk har det 5. beste damelaget i Agder.

Årets toppscorer ble Gura Knibestøl med 13 må. Hun var ikke selv tilstede på festen.

Ida Hansen ble utnevnt som Årets unge spiller, mens kaptein Camilla Lønning stakk av med prisen som Årets spiller.

Årets spiller på damelaget; Camilla Lønning Foto: Privat
Hun ble kåret til Årets unge spiller på damelaget; Ida Hansen Foto: Privat

To toppscorere

Rolf Eikeland ble i år som i fjor kåret til årets spiller.

– Han er et arbeidsjern på banen, et forbilde for andre på laget og yter alltid topp innsats både i kamp og på trening, heter det fra KIL. Stefan Klungland og Sander Risnes fikk prisen for årets toppskårere. De hadde begge skåret 12 mål.

Han er et arbeidsjern på banen, et forbilde for andre på laget og yter alltid topp innsats både i kamp og på trening

Rolf Eikeland ble Årets spiller på herrelaget. Foto: Privat
Stefan Klungland (til venstre) og Sander Risnes har begge nettet 12 ganger for A-laget og ble begge dermed kåret til Årets toppscorer. Foto: Privat
Årets spillere; Rolf Eikeland og Camilla Lønning Foto: Privat

122 mål

De aller fleste spillerne på samarbeidslaget Gyland/Feda/Kvinesdal 2 har sin opprinnelse i Kvinesdal IL. Det var derfor naturlig for KIL at de deltok på klubbfesten. Laget endte på 2. plass i 6. divisjon etter å ha fått 35 poeng og skåret så mange som 122 mål. Jakob Flakk sørget for 37 av disse. Han ble dermed lagets toppskårer - og også kåret til Årets spiller.

Odd Inge Knabenes var den som var flest ganger var nest sist på ballen før den gikk i mål, såkalt assist, og fikk pris for det. Karl Kvinlaug fikk prisen som «Årets Stjerneskudd».