Kulturkonsulent Leah Henriette Rafoss i Kvinesdal kommune har utarbeidet en turnusliste for natteravnordningen i Kvinesdal sentrum fra mai og ut september, men med unntak av i sommerferien. Ordningen vil i denne perioden gjelde fredags- og lørdagskvelder i perioden fra klokken 19.30 til 23.30.

Ruten som foreslås går fra prestegården bak Liknes barneskole, Liknes sentrum, kulturhuset, baksiden av helsehuset og Åmodt industriområde.

– Det kan også være aktuelt og ta turen over Kvinabrua, til Kvinabadet opp til Flekkefjord videregående avd. Kvinesdal, Sentrum barnehage, Kvinesdalhallen og tilbake til sentrum via Kvinaparken. I den lyse årtiden kan dere også ta turen innom «fiskebua» ved Kvina, nedenfor Coop Extra, da det kan være en del ungdommer som samler seg der. Se også innom minibankene til Kvinesdal sparebank og Sparebanken Sør om det har samlet seg noen ungdommer der. Det kan også være lurt å sirkulere i Fjotlandsgata, i området av ungdomshuset, skriver Rafoss i et informasjonsskriv til natteravnene.

Oppmøte er på INNER10ER ungdomshus, hvor de finner nødvendig utstyr.

– Der er det tilgjengelig utstyr med førstehjelpsveske, buttons til bruk for å identifisere seg, lommelykt og refleksvester. I tillegg vil det være en rapportbok, der dere skriver inn hvis det har blitt observert noe som kan være til bruk for andre, eller beskjeder til de som skal gå helga etter, skriver Rafoss.