Det svir på pungen om man blir tatt for å urinere på offentlig sted. Det har seks menn og en kvinne fra Lister-regionen erfart i sommer. For overtredelse av loven som sier at det er forbudt å slå lens «på, ut over eller i umiddelbar nærhet av offentlig sted», venter det 4.000 kroner i bot.

Kvindølen i 20-årene urinerte i Bryggegata i Mandal sentrum 28. juni. Klokken var 21.55 da han ble tatt på fersk gjerning av lovens lange arm.

Også to andre fra Lister-regionen er tatt med buksa nede på samme sted som kvindølen. 26. juli slo en lyngdøl i 20-årene lens på stedet, før en lyngdalskvinne i 30-årene ble tatt på fersk gjerning mens hun tisset på fortauet samme sted 11. august.

Natt til 4. juni ble en lyngdalsmann i 20-årene tatt da han urinerte opp etter en søppeldunk på Nytorvet i Farsund.

En halv time før midnatt til 17. mai tisset en 17 år gammel mandalitt i et hjørne i en hangar i Lista fly- og næringspark under 16. mai-festen som ble arrangert der. Gutten er også dømt for å først ikke ha oppgitt sitt ordentlige navn da politiet tok kontakt. Han får imidlertid ikke noe høyere straff enn de andre tissetrengte.

Natt til 11. juni urinerte en åseralmann i 20-årene ved inngangen til festivalområdet til Beach Party-arrangementet ved Rosfjord strandhotell i Lyngdal.

En oslomann i 40-årene fikk bot etter å ha latet vannet i smuget ved Nordeabygget i Farsund natt til 16. juli.